• HRDA
    Агенция за развитие на човешките ресурси

    Агенция за развитие на човешките ресурси

Агенция за развитие на човешките ресурси Русе съвместно с HMA - Greece, LCCI Cyprus, GAUSS Institute - FYROM and CCP - Albania организират събитие:


„Бизнес форум Балкани и Средиземно Море“ /BalkanMed Business forum/ в Деня на Европа на 09 май
и B2B срещи на 10 Май 2019 г. в гр. София,
Парк хотел Витоша


Целта на форума е да запознае присъстващите с новите европейски приоритети в двата основни сектора през новия програмен период, а именно аграрния и ИТ.

На 09 май събитието ще бъде открито от Еврокомисаря по Цифрова икономика и цифрово общество г-жа Мария Габриел. Поканени са представители от Mинистерството на икономиката и енергетиката и Mинистерството на земеделието и горите в две паралелни сесии да запознаят присъстващите фирми с новите възможности и перспективи пред двата сектора през новия програмен период и с възможностите за финансиране на тези сектори. Ще бъдат изнесени презентации от фирми в тези сектори.

На 10 май ще бъдат организирани B2B срещи между представители на фирми от тези сектори от България, Кипър, Гърция, Северна Македония и Албания за осъществяване на бизнес контакти за изграждане на бъдещи международни партньорства между тях.

Целта на срещите е да отговори на нуждата от по-добра интеграция и укрепване на социално-икономическите връзки, както и да създадат условия за сближаване на бизнеса, да се поставят основи за нови потенциални партньорства.

За да заявите интерес за участие моля:
1. Да попълните и изпратите формуляр за участие, който може да бъде свален от следния линк
2. Формулярът регистрира вашият интерес, вашето участие ще бъде потвърдено след успешно организирани срещи с желаните от вас фирми
3. Формулярът се изпраща на нашите партньори, за да могат други фирми да заявят желание да се срещнат с вас.

За да улесним избора ви, предлагаме да посетите нашата платформа www.bmbpages.net, с регистрираните над 1200 фирми, за да селектирате подходящи партньори, тези с които бихте имали интерес да се срещнете.

В случай, че не откриете сред тази база данни подходящи бизнес партньори, моля да ни информирате на b2b@smebg.net. Ние ще намерим и ще ви предложим списък с подходящи профили на фирми.

Това събитие се организира по проект „Бизнес форум Балкани и Средиземно Море“ е част от дейностите по проект “BALKANMED E-BUSINESS PAGES - BALKANMED E-BP”, BMP1/1.1./2608/2017“, финансиран по Програма за транснационално сътрудничество „Балкани – Средиземно море“ 2014-2020.

Регистрирани участници в Бизнес Форум Балкани-Средиземно Море с В2В срещи